Tværfaglighed, videndeling og netværk

Den 27. og 28. oktober afholdt EnviNa faggruppeseminar på Hotel Vejlefjord i Stouby. Hele 18 faggrupper og bestyrelsen deltog i seminaret, hvor formålet for første dag primært var at styrke interne netværk og blive klogere på, hvordan man udvikler ens netværk og skaber gode rammer for videndeling på tværs af faglighed, afdelinger og afstand.

Anne Eggebrecht fra Playmakers kom med konkrete værktøjer til, hvordan man styrker sine faglige relationer og får nye samt skaber gode samarbejder på tværs af faggrupper både i EnviNa men også hjemme i sin egen afdeling. Dagen var præget af mange små øvelser – ude som inde, som allerede her skabte masser af nye relationer. Sidst på dagen var der afsat tid til walk´n´talk, hvor der skulle reflekteres over dagens læring. EnviNas formand rundede dagen af med nyt fra bestyrelsen, hvor synlighed var et af hovedpunkterne og det kom frem, at EnviNa er kommet på LinkedIn samt at hele 1.400 medlemmer årligt deltager i et af EnviNas kursustilbud og at der er lavet forskellige skabeloner og mentorordninger for at styrke og lette det frivillige arbejde i faggrupperne.

Efter en hyggelig aften med masser af snak og en lille quiz startede dag 2 for flere deltageres vedkommende med en dukkert i Vejle Fjord kl. 7.00. Så var vi ligesom i gang. Herefter stod det meste af formiddagen på faggruppearbejde med fokus på planlægning af kurser og erfaringsudveksling på tværs af faggrupper, så EnviNa også i 2023 har et stort udvalg af kurser og temadage.

Faggruppeseminar 2022
A-Medlemsskab
  • Intranet adgang (debat- og videndelingsplatform)
  • Adgang til kurser med rabat
  • Nyhedsbrev
B-Medlemsskab
  • Adgang til kurser
  • Nyhedsbrev