TM 44 - Landbrugsårsmøde

På årsmødet tager vi fat i aktuelle emner, så du får din viden opdateret. Der vil blive talt om forskellige problemstillinger, så der vil være noget, der kan bruges i forbindelse med både miljøgodkendelser og tilsyn.
Du vil få inspiration, du kan bruge i dit daglige arbejde. Samtidig er der rig mulighed for at netværke og høre om, hvad der sker på landbrugsområdet i andre kommuner.

MEDBRING: GODE VANDRESKO OG GERNE BADETØJ.

Formål

På årsmødet tager vi fat i aktuelle emner, så du bliver opdateret på nyeste viden. Vi fokuserer på kommunernes opgaver i den nye husdyrregulering - både i forhold til miljøgodkendelser og tilsyn. Vi skal også høre om teknologi indenfor luftrensning, insektproduktion og lovgivning vedr. hundehold. Du vil få inspiration, du kan bruge i dit daglige arbejde. Samtidig er der rig mulighed for at netværke og høre om, hvad der skal på landbrugsområdet i andre kommuner.

Målgruppe

Kommunale miljøsagsbehandlere indenfor landbrug.

Kursus nr.

TM 44

Dato

27. & 28. septmber 2017

Tidspunkt

Onsdag 27. september 2017

Tilmeldingsfrist

Senest den 14. august 2017. Tilmeldingen er bindende.

Kontaktpersoner

Sanne Lund Kolenda
Slagelse Kommune
Tlf. 5857 4690
sannl@slagelse.dk

Medarrangører:                                                                                                                                                                          Lone Husted Sørensen, Odsherred Kommune                                                                                                                         Ulla Holmberg Olesen, Vordingborg Kommune                                                                                                                  Dorthe Prip Lahrmann, Lolland Kommune                                                                                                                              Mette Marie Birch, Faxe Kommune                                                                                                                                           Maja Rohr Hansen, Faxe Kommune                                                                                                                                   Bente Kryger Nielsen, Næstved Kommune                                                                                                                       Bettina Eggertsen, Slagelse Kommune 

Kursusprogram

Sted

Smålandshavets Kursus og Konferencecenter, Alléen 44, 4736 Karrebæksminde.                                                                (Der er mulighed for indkvartering i dobbeltværelser)

Indkvartering vil også finde sted på: Danland, Enø Kystej 55, 4736 Karrebæksminde.

Deltager antal

Minimum 70 deltagere og maks. 90 deltagere.

Antal dage

2 dage

Pris

Medlemmer kr. 3.250,-. Ikke medlemmer kr. 4.050,-.

Der er et fradrag på 160,- kr. pr. person ved indkvartering i dobbeltværelse.

Planlagt

Ja

Kursus tilmelding

Du skal være logget ind på EnviNa for at tilmelde dig et kursus!

Både A og B medlemmer kan tilmelde sig kurser.

Allerede medlem?

Havde du en bruger på det "gamle" intranet kan du bare logge ind med de samme informationer. Vi har overflyttet alle dine informationer. Log ind her

Ny bruger?

Er du ikke allerede medlem af EnviNas Intranet kan du oprette en ny bruger.
Læs mere om vores medlemstyper her inden du opretter dig. Medlemstyper på EnviNa
Opret ny bruger her
Har du glemt koden til din bruger eller virker den ikke fra det gamle intranet kan du bestille en ny kode her.
 

1 tilmelding pr. bruger

EnviNa oplever der er flere brugere som tilmelder deres kolegaer med samme profil.
Systemet anvender regnskabs-informationer tilknyttet den aktuelle bruger der er logget ind.
Derfor skal hver enkelt person der ønsker at tilmelde sig et kursus være logget ind med deres egen bruger!