Borgerinddragelse kan være både spændende, givende og udfordrende - men sjældent nemt. Borgernes og kommunens ønsker, forventninger og ideer om tidsforbrug, aftaler og rammer er ofte forskellige.
På dette kursus får du derfor gode metoder til hele inddragelsesprocessen og ikke mindst redskaberne til at forstå, hvilke former for modstand borgerne kan give udtryk for undervejs, og hvordan du kan imødekomme den.
På den måde er du klædt på med konkrete værktøjer og gode refleksioner, som du kan tage afsæt i, når du skal planlægge og afvikle borgerinddragelse.
Lone Mølgaard, EnviNa, http://mail@envina.dk
Tilmelding efter 30. april 2019 tillægges et gebyr på kr. 300,-
A-medlemmer kr. 2.250,-. B-medlemmer kr. 2.750,-
Julia Hunt, Ingerfair
Underviseren JULIA B. HUNT er chefkonsulent i Ingerfair.
Hun er cand.mag. i psykologi og kultur- og sprogmødestudier, med fokus på kulturforskelle og frivillighed. Hun har i en årrække arbejdet med frivillighed, ledelse af frivillige og bestyrelsesarbejde. Julia har bl.a. lavet redskabsbogen ’Frivillige i naturen’ for Friluftsrådet og er i gang med flere projekter om grønne frivillige og fællesskaber. Julia er selv frivillig flere steder, blandt som projektleder på Roskilde Festival og i hovedbestyrelsen for Dansk Magisterforening.
Julia er medudvikler af læringsspillet Teamleader samt medforfatter på bøgerne ‘Sådan leder du frivillige i forskellige situationer’, ‘Samarbejde eller samskabelse’ og ’Sådan rekrutterer du frivillige’.
Minimum 15 deltagere og maks. 25 deltagere
Senest 30. april 2019. Tilmeldingen er bindende
1 dag