Onlinemøde om deling af juridiske notater

29. november 2022, 10:00 - 11:00

Formål

Kære alle.

Der har i forskellige sammenhænge været fremsat forslag om, at afholde et teamsmøde til deling af juridiske notater. Ofte sidder den enkelte kommune med en problematik, som man beder en advokat om at afklare. Måske er der flere kommuner, som henvender sig omkring de samme problematikker. For at hjælpe hinanden, kan vi ligeså godt dele disse juridiske notater, som vi jo hver især betaler for. 

Ideen med dette teamsmøde er, at de kommuner, der har noget at dele ud af, kan fremlægge deres problematik samt det svar de har fået fra juristen. Og så kan man selvfølgelig debattere omkring emnet. 

Efterfølgende vil vi oprette en særskilt side på intranettet, hvor disse notater kommer til at ligge. Om siden skal ligge under faggrupperne, eller som en selvstændig del af Envinas hjemmeside, er ikke afklaret endnu. 

Da vi ikke har afprøvet det før, bliver dette første møde måske lidt ad hoc ;-) 

Men for at være sikre på, at have noget at snakke om, vil jer bede jer om at melde ind på forhånd, om I har noget at fremlægge for de andre. 

Mødet bliver d. 29. november kl. 10-11, og jeg inviterer grupperne: Grund- og Drikkevand, Klimatilpasning, Kommuneplanlægning, Miljøvurdering, Spildevand og Vandløb. Jeg vil mene at disse grupper ofte kan have noget tværfagligt sammen. Men ellers sig til, hvis I mener at jeg har overset en vigtig gruppe i dette samspil. 

Tilmelding sker til mig, senest d. 14. november, hvor I bedes skrive om I har noget at fremlægge eller ej. Herefter får I en invitation til teamsmødet, som naturligvis er gratis. 

Jeg håber at I vil tage godt imod initiativet, og glæder mig til at se jer online.

Mvh Carina, carina.sparre.lippert@skanderborg.dk, tlf. 20498155. 

Andre faggrupper

Kommuneplanlægning

Læs mere

Kontaktpersoner
Tilmeldingsfrist
Priser og rabatter
Tilmeldingsformular
Du skal være A eller B-medlem for at tilmelde dig kurset.
Er du allerede medlem, så kan du logge ind her.
A-Medlemsskab
  • Intranet adgang (debat- og videndelingsplatform)
  • Adgang til kurser med rabat
  • Nyhedsbrev
B-Medlemsskab
  • Adgang til kurser
  • Nyhedsbrev