Natur- og Miljøkonferencen 2022

Der var 534 deltagere fra kommuner, regioner, styrelser, rådgivere m.m., som lagde vejen forbi dette års Natur- og Miljøkonference, som blev afholdt den 13.-14. juni 2022 i Odense Congress Center. Emnet på konferencen var "DK2020 - Fra plan til tværfaglig handling".

Konferencen er arrangeret i samarbejde mellem KTC og EnviNa. Vi er super stolte og glade over, at vores aktive medlemmer kunne i løbet af de to dage få masser af inspiration med hjem, da vi havde fået lavet ikke mindre end 10 faglige spor med over 100 forskellige oplæg samt 4 ekskursioner. Så der var mange faglige emner at vælge imellem og rig mulighed for at netværke og danne forbindelser på tværs.

Irene vandt billet til NM23

 Under konferencen havde EnviNa stillet en gratis billet til Natur- og Miljøkonferencen 2023 på højkant og mange havde valgt at deltage i konkurrencen ved at svare på fire spørgsmål om EnviNa.

Under festmiddagen trak Tina Rømer og Per Novrup fra EnviNas bestyrelse en heldig vinder, som blev Irene Samsøe Figen fra Kolding Kommune. Stort tillykke med præmien. Vi glæder os til at se dig til NM23.

Vinderen af billet til NM23
A-Medlemsskab
  • Intranet adgang (debat- og videndelingsplatform)
  • Adgang til kurser med rabat
  • Nyhedsbrev
B-Medlemsskab
  • Adgang til kurser
  • Nyhedsbrev