EnviNa sætter kursusprisen yderligere ned

Ja, du læste rigtig! Det går nemlig rigtig godt i EnviNa og det skal komme medlemmerne til gode. Bestyrelsen har derfor besluttet at sætte prisen på foreningens kurser yderligere ned.
 
Kursusindtægter er EnviNas levebrød, men eftersom EnviNa er en non-profit forening baseret på frivillighed, så må overskuddet heller ikke blive for stort. Det er vigtig at finde en balance, hvor EnviNa er økonomisk robust samtidig med at et overskud kommer medlemmerne til gode. Det er derfor, at der fremadrettet budgetteres med et overskud på KUN 5% på kurser mod tidligere 15-20%, da det forventes at være nok til at dække foreningens omkostninger til f.eks. husleje, sekretariat, IT m.m.

Udover at det budgetteret overskud er sat ned, så har EnviNas bestyrelse yderligere en rabat til medlemmerne, dvs. at den udbudte kursuspris kan blive lavere, jo flere tilmeldte der er over minimumsantallet.

Så tag fat i dine kollegaer rundt om i landet og gør god reklame for EnviNas kurser.
 
Selvom der altid har været tale om billige kvalitetskurser i EnviNa, så håber vi, at den lavere pris vil være med til at få endnu flere på kursus.  

Penge
A-Medlemsskab
  • Intranet adgang (debat- og videndelingsplatform)
  • Adgang til kurser med rabat
  • Nyhedsbrev
B-Medlemsskab
  • Adgang til kurser
  • Nyhedsbrev