På denn side vil vi henvise til øvrige kurser eller kursusudbydere med relevans for medlemmerne og brugere af denne side

Kursus i brug af OML-Multi 6.2.
OML-Multi er et program til beregning af spredning af luftforurening og bruges bl.a. i forbindelse med miljøgodkendelse af husdyrbrug samt med Miljøstyrelsens Luftvejledning. DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi ved Aarhus Universitet afholder et een-dags kursus i OML-Multi. Ved kurset benyttes den ny version 6.2.                                                             

Kurset holdes på AU Roskilde (på Risø-halvøen).                             

Afholdes torsdag den. 9. november 2017 kl. 9.30-17.00.
Læs mere og tilmeld dig her
 

KTC årsmøde. 
Afholdes i dagene 26.10.-27.10.2017 i Hillerød.

Læs mere og tilmeld dig her

 Hydrologidag 2017 : Hydrologi og de 17 verdensmål - perspektiver i en national kontekst.

Formålet med Hydrologidagen er at skabe et nationalt forum for hydrologi som videnskab, der bygger bro mellem forskere og brugere hos Naturstyrelsen, regioner, kommuner, vandforsyninger og rådgivere.                                                                                         Afholdes 26. oktober kl. 9.30-16.40 på Hotel H.C. Andersen i Odense.
Læs mere og tilmeld dig her

Biogaskonference Skive 2017.

Envina har via et samarbejde med folkene bag den skandinaviske biogaskonference fået en enestående mulighed for at deltage i dette meget spændende arrangement. Her samles alle førende kræfter og drøfter hvad der sker på biogasområdet. Konferencen vil bestå af 2 dage fyldt med oplæg, udstillere, match-making session, studieture, stor middag, GreenLab Skive og masser af networking med aktører fra hele biogassens værdikæde. Envina ønsker at vores medlemmer får mulighed for at være der, hvor viden samles. Vi tænker at flere fagområder kan få stor udbytte ud af  deltagelse i konferencen både indenfor det planlægningsmæssige, virksomheds- og landbrugsområdet. 

Afholdes 8.+9. november 2017 på KulturCenter Limfjord, Skive..
Læs mere og tilmeld dig her

 

AGLAJA
Se udbudte kurser samt kursuskataloget her 

DANVA
Se udbudte kurser her 

Den danske Landinspektørforening 
Se kommende begivenheder her 

Ferskvandscentret
Se udbudte kurser samt kursuskataloget her

HabitatVision
Se udbudte kurser samt kursuskataloget her

SEGES
Se udbudte kurser her 

Aarhus Universitet
Se udbudte efteruddannelser her